Morten Goodwin er blevet tildelt ph.d.-graden

Morten Goodwin er blevet tildelt ph.d.-graden

Headshot of Morten Goodwin

Morten Goodwin er blevet tildelt ph.d.-graden ved Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet på Aalborg Universitetet. Morten Goodwin har ved Institutt for Datologi forsvaret afhandlingen "Mod automatiseret eGovernment monitorering". Afhandlingen introducerer metoder og værktøjer til automatisk måling af offentlige hjemmesider. Værktøjerne undersøger i hvilket omfang hjemmesider arbejder for mennesker med handicap, og i hvilket omfang websteder har tjenester til offentligheden.

Mortens arbejde kan bruges til at forenkle kvalitetsmålinger af hjemmesider samt at muliggøre hyppigere og mere objektive målinger, hvilket vil bidrage til at øge kvaliteten af ​​de offentlige hjemmesider. Arbejdet med afhandlingen er blevet udført mens Morten har været ansat hos Tingtun AS (www.tingtun.no). Arbejdet har været en del af eGovMon projektet (www.egovmon.no), og foregår i tæt samarbejde med blandt andre norske kommuner og De Forenede Nationer.

Morten Goodwin er vokset op på Nøtterøy, Norge, og læste datologi ved Høgskolen i Agder. Derefter arbejdede han som forsker og underviser på samme universitet, inden han blev ansat hos Tingtun for at studere ph.d.-graden på Aalborg Universitet. Morten vil fortsætte sit engagement i Tingtun AS Agder, Norge.

http://mortengoodwin.net

The author of this document is:
Morten Goodwin
E-mail address is:
morten.goodwin __at__ uia.no
Phone is:
+47 95 24 86 79